Leden

Lieselot Bossuyt

Palmares:

  • 2013 Eerste plaats 1/4 Triatlon Viersel
  • 2014 Zilver op BK sprinttriatlon
  • 2014 Winst 1/4 Triatlon Brasschaat
  • 2015 2de plaats 1/4 Triatlon Brugge
  • 2015 4de plaats 1/2 Triatlon Deinze
  • 2016 Winst 1/4 Triatlon La Roche

Favoriete wedstrijd: Triatlon d’Alpe d’Huez

Inge Vancauwenberghe & Tamara Van Respaille

Bert Desmet

Palmares: under construction

Planning 2021:

  • 13 juni: 1/4 Triatlon Beernem
  • 29 augustus: 111 City Triatlon Deinze

Pascal Bovyn

Erwin Debaere

Jannick Forszpaniak – Forzi

Jannick Forszpaniak( Forzi) afkomstig uit Waregem en na een zware knieblessure gestart met triatlon in 2007.

Na eerst enkele 1/8 en 1/4 traitlons te hebben gedaan overgeschakeld op het lange werk. Nu heb ik reeds meerdere full distance en 1/2 triatlons op mijn palmares.

In de winterperiode staat vooral trailrunning op het progamma.

Doel 2021: ondervoorbehoud Ironman Hamburg 29/8 en trail des hautes Fagnes.

Ik wil vooral nog lang plezier hebben aan het sporten zowel tijdens als na de inspanning.

No stress! Only Fun!!

Tony Vanderswalmen

Op 10 jaar gestart met zwemmen en dan overgeschakeld naar waterpolo. Gestart met triathlon in 1984, burensportdienst triathlon. Van sprint, kwart, naar halve en volle, swimrun, trailrun…als het maar duursport is. Mijn mooiste herinneringen, 3 x Nice, 5 x Almere, 3 x Middelkerke, IM Klagenfurt, ultratrail Verdon 110km, podium in triathlon Antoing 2005, Plastiekman 2013 en BK ploegen 40+. 

Verder wil ik sporten met vrienden en genieten van alle sportieve prestaties van mezelf en mijn sportvrienden.

Alexander Saey

Michiel Seyns

Karel Man

9 x Ironman finisher – 9h50m12 (Frankfurt 2014)

  • Ironman Nice 2010
  • Ironman Klagenfurt 2011-2017-2019
  • Ironman Frankfurt 2012-2013-2014-2015
  • Ironman Zurich 2018

11 x Ironman 70.3 finisher – 4h33m19 (Luxemburg 2014)

  • Ironman 70.3 Luxemburg 2013-2014-2015-2019
  • Ironman 70.3 Suisse 2012-2016-2018
  • Ironman 70.3 Kraighau 2015
  • Ironman 70.3 Zell am See 2015-2016
  • World Championship Ironman 70.3 2015
  • Ironman 70.3 St Polten 2014

Details via coach box klik hier

Michiel Cottenie

lengte 1m71cm – Gewicht 63kg

Duatlon Palmares

  • 2 x winst duatlon Stadsbader
  • 11de plaats algemeen Gravelines

Doelstelling 2021

  • WK powerman Zofingen age group 40-45 
  • Leren zwemmen om zo met AET ploegentriatlon mee te doen

Favoriete wedstrijd: Gravelines , Kortrijk, hel van Kasterlee

Favoriete onderdeel: lopen

favoriete drank: Omer

Bart Vancauwenberghe

Palmares:

  • 1/2 triatlon Neerpelt 2009
  • Ironman Zurich 2010
  • Ironman Roth 2017

Planning 2021:

  • Trail running + Fietstoertochten

Steven Hocedez

Meer dan 20 jaar geleden ben ik gestart met lopen (o.a. marathons). Echter door het grote aantal loopkilometers begon ik meer en meer last te krijgen van blessures.

In 2014 ben ik begonnen met triatlon maar mijn focus ligt vooral op duatlon gezien het zwemmen niet zo vlot verloopt.

Palmares

  • 5 marathons waarvan besttijd 2u43min
  • Halve marathon in 1u13min
  • Twee halve triatlons in Damme
  • Twee maal duatlon lange afstand  Gravelines
  • Twee maal halve duatlon Damme

Doelstelling 2021

  • Duatlon Kortrijk
  • WK Powerman Zofingen age group 50-54

Favoriete wedstrijden : Kortrijk, Gravelines, Damme

Favoriet onderdeel : fietsen en lopen.

Tom Tanghe – Otegem

Eerste triatlon: 2008 – Brugge

Palmares:

  • Ironman Gravelines – Maastricht – Almere
  • 5 x marathon finisher

Planning 2021:

  • 1/4 Kortrijk
  • 1/4 Sint-Martens-Latem
  • 1/4 Zuienkerke
  • 1/4 Ieper

Ex-wielrenner in de jeugdreeksen

Favoriete onderdeel: fietsen

%d bloggers liken dit: